Welkom op de website van Melior Logistics B.V.

Melior Logistics b.v. is opgericht in 2004 en inmiddels een begrip in de logistiek. Melior Logistics biedt een breed scala aan diensten waarmee vrijwel ieder logistiek vraagstuk beantwoord wordt.

Transportbedrijf Melior Logistics B.V. is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van standaard en uitzonderlijk transport.

Het succes van Melior Logistcs B.V. is te danken aan de uitgebreide diensten die het bedrijf biedt. Deze diensten worden voortdurend verder uitgebreid.

Melior Logistics B.V. blijft nieuwe diensten ontwikkelen. Hierin spelen de wensen van de klant uiteraard een centrale rol. Ook in de toekomst zegt Melior Logistics B.V. nooit NEE!

Het succes van Melior Logistics B.V. is o.a te danken aan:

  • Bereikbaarheid: het gegeven dat zij altijd voor u klaar staan, dag en nacht.
  • Vakbekwame voorbereiding door de leidinggevende en de uitvoerende medewerkers.
  • Voor elk transport probleem een oplossing te hebben of te maken.
  • Zorgvuldige en vakbekwame behandeling van de kapitaalintensieve goederen van de klanten.
  • Door de medewerkers die méér dan alleen een vrachtauto kunnen besturen.

Melior Logistics B.V. heeft een certificaat van een van onze opdrachtgevers (UPS) mogen ontvangen voor beste onderaannemer van 2016 (zie onderstaande foto). Deze waardering bevestigt dat Melior Logistics B.V. als relatief jong bedrijf op de juiste weg is. Deze erkenning is voor Melior Logistics B.V. dan ook een grote stimulans om zichzelf verder te blijven ontwikkelen.


copyright: Melior Logistics 2021